Šta predstavlja
Medino?

Medino DOO iz Krnjeva, Republike Srbije, bavi se proizvodnjom, otkupom, preradom, pakovanjem i distribucijom meda i ostalih pčelinjih proizvoda. Preduzeće je osnovano 2004. godine i u kratkom roku zauzeli smo vodeću poziciju na domaćem tržištu koju uspešno održava.

Najveći deo naše proizvodnje, preko 80%, odnosi se na izvoz meda. Med izvozimo u Japan, Nemačku, Italiju, Španiju, Francusku, Norvešku, Austriju, Švajcarsku, Belgiju, Holandiju, Mađarsku, SAD, UAE, Katar, Kanadu, Crnu Goru, Slovačku, Bosnu i Hercegovinu, Makedoniju i Sloveniju. Naš udeo u ukupnom izvozu meda iz Srbije je veći od 50%.

Posedujemo proizvodni kapacitet od 4000 tona. Proizvodni pogon opremljen je najsavremenijom linijom za preradu meda.

Kao društveno odgovorna kompanija učestvovali smo u više projekata koji su se odnosili na smanjenje nezposlenosti u Srbiji. Naš edukativni deo posla odnosi se na prenošenje iskustava pčelarima i kupcima vezanim za kvalitet meda

Naši proizvodi i procesi se neprekidno prate kako bi se nivo kvaliteta održao konstantnim. Kako bismo osigurali potpunu zdravstvenu ispravnost i očekivani kvalitet, u našoj modernoj laboratoriji vršimo veliki broj analiza. Za potrebe naših partnera, analize radimo i u sertifikovanim nemačkim laboratorijama QSI i Intertek, koje se nalaze u Bremenu.

Posedujemo HACCP, FSSC 22000 i sertifikat ISO 9001:2008.

Kako upravljamo
kvalitetom?

Mi poklanjamo izuzetnu pažnju kvalitetu svih svojih proizvoda. Liderska pozicija koju „Medino“ zauzima na tržištu meda u Srbiji, uz sve veći izvoz na evropsko tržište, podrazumeva neprestani rad na unapređenju ovog sektora. Samo tako je moguće zadovoljiti sve potrebe i očekivanja kako postojećih, tako i potencijalnih kupaca.

Stoga preduzeće „Medino“ uvodi i održava sistem upravljanja kvalitetom po zahtevima standarda ISO 9000:2008 i sistema upravljanja bezbednošću hrane prema zahtevima standarda ISO 22000:2005, zahtevima ISO/TS 22002-1:2009, dodatnim zahtevima FSSC i principima CODEX ALIMENTARIUS: Recomended international code of practice, general principles of food hygiene CAC/RCP 1 -1969, rev.4 – 2003 (FSSC 22000)

Kontinuirano važenje sertifikata je obezbeđeno zadovoljavajućim neprekidnim funkcionisanjem Sistema menadzmenta organizacije.

Saznaj više o kvalitetu i bezbednosti

Mi smo najveći izvoznik meda u u Srbiji

U ukupnom izvozu meda iz Srbije učestvujemo sa više od 50%